Erasmus + Srbija

11. DAN

Prebudili smo se na prelep pogled zasneženih travnikov ter gozdov okoli hotela na Rudnem. V jedilnici, smo imeli pripravljen obilen zajtrk, ki nam je dal moči za pohod. Po dobri hrani in pijači smo se toplo oblekli in obuli ter se nato odpravili do bljižne cerkve na Rudnem. Ogledali smo si notranjost cerkve, ki je imela lepo ohranjene freske iz časa srednjega veka. Po ogledu smo se pozabavali s plesom ter glasbo, za katero je poskrbel Pavle s svojo piščaljo. 


Medtem, ko so nam hotelske kuharice pripravljale kosilo smo se podružili v sobah. Po kosilu smo se odpravili na ogled male hidroelektrarne pod vodstvom gospoda Pavleta, ki nam je odlično predstavil prednosti in slabosti izkoriščanja te vrste pridobivanja energije.


Sledil je še en ogled samostana sv. Helene skozi katerega nas je popeljala tamkajšna nuna. Ogledali smo si še njegovo okolico, ki je bila bogato obdarjena s prelepimi potočki ter majhnim slapom. 
Sledila je utrujajoča vožnja do Kraljeva, kjer nas je dočakala večerja. Po večerji smo utrujeno odšli v sobe ter zaspali.

lep pozdrav in se vidimo jutri!😉😜

Pa pa od 4.NT✌😚

Komentarji