Erasmus + Srbija

12.DAN

Vstajanje ob 7.00 uri. Po zajtrku smo se odpravili v laboratorij v Kraljevu, kjer smo pregledali vzorce vode. Ugotovili smo, da so koliformni organizmi prisotni tako v reki Iber, kot v reki Zapadni Moravi. Nato smo se zapeljali na Goč do umetno nastalega jezera Selište. Tam so nam govorili na splošno o jezeru ter sestoju tamkajšnih gozdov. V jezeru smo opazili veliko žab ter mresta. 

Ustavili smo se tudi na razgledni točki, kjer smo opazovali prekrasno veduto Kraljeva. Vsi dobro vemo, da prazna vreča ner stoji pokonci. Da smo jo napolnili pa so uspešno poskrbeli lovci v eni izmed lovskih koč na Goču. 
Po obilni hrani in pijači smo odšli na ogled mesta Vrnjačka Banja. Sprehodili smo se po mestu ter si ogledali tamkajšni muzej znanosti in medicine. Profesorji so nam nato namenili nekaj prostega časa, katerega smo namenili za sedenje v kavarni in uživanju najboljšega sladoleda v mestu.
Ko so se naši kolegi iz Srbije poslovili, smo se mi odpravili v Vrnjačke terme. Tam smo se namakali v toplem bazenu, ter spuščali po vodnih toboganih. 💦💦😁

Ko je čas za kopanje potekel smo se odpravili nazaj v hotel na večerjo. po večerji pa so naše moči upehale , zato smo se odločili za umivanje in spanje.

Lep pozdrav in se vidimo jutri!

Pa pa od 4.NT💗

😃💪

Komentarji